We all wheel

Iwheels in de stad voor the last mile

Iwheels in de stad voor the last mile

Als de stad door al het autoverkeer uit zijn voegen barst, dan staat letterlijk alles stil. Iwheels - persoonlijke, elektrische vervoersmiddelen - met weinig ruimte op de weg, geen parkeerruimte en geen uitstoot- laten de stad weer stromen.

Bruisende stad van de toekomst

We-all-wheel gaat voor een stad die bruist en waar monowheel, balance boards, step, mini-segway of vouwfiets een aanvulling zijn. Je bent sneller op je werk of in je favoriete winkels.

We-all-wheel maakt verbindingen en helpt start-ups in de wereld van de wet- en regelgeving.

Last mile

Er zijn al ruim twintig Iwheels toegelaten op de openbare weg. Ze zijn geschikt voor het drukke stadsverkeer - ook als je slecht ter been bent - en voor woon-werkverkeer. Diverse Iwheels zijn opvouwbaar en makkelijk mee te nemen in de auto of trein, ideaal voor the last mile.

Fun vanaf station Delft Zuid

Op 28 juni 2017 tijdens het Energiecafé in Prinsenkwartier heeft Valentijn Kol een presentatie gegeven over de mogelijkheden om de route van station Delft-Zuid naar de TU-wijk, Technopolis of Delfttechpark beter, vaker en met meer fun te benutten. Voor het eerst is er een deelconcept voor Iwheels ontwikkeld. Het resultaat is de dienst Share Wheels: The fastest and most fun way to travel to the TU Delft. Dit is een dienst, waarbij gebruikers met een Iwheel (Trikke) van het station Delft Zuid naar de TU Wijk kunnen reizen. De gebruiker kan via een applicatie een voertuig reserveren, waarna hij deze bij een station kan ontgrendelen door een QR-code te scannen. De gebruiker kan het voertuig vervolgens weer bij een ander station inleveren door deze actie te herhalen.

Gebruikers zijn erg enthousiast over het rijden van de Last mile met de Trikke. Zo geeft 15 van de 18 gebruikers de reis met de Trikke een hoger cijfer dan hun huidige manier van reizen (denk aan fietsen, lopen, bus, ov-fiets). Onderstaand nog een aantal ervaringen van gebruikers die met de Trikke de last mile van het station Delft naar de TU Wijk hebben gereden.

De volgende stap is om met ondernemers en met name de TU-Delft rond de tafel te gaan zitten en te bekijken of we dit verder kunnen uitwerken tot een haalbare businesscase.

Deel deze pagina

Meer informatie

http://we-all-wheel.com

http://delftedesign.nl/2017/05/31/energiecafe-1-eenvoudig-doen

Contact:

Jacoba van Gastel

e-mail: info@we-all-wheel.com

telefoonnummer: +31-(0)6-2045489